Janneke, Myrthe, Julia, Wiktoria, Vivianne, Willemijn, Isabel, Carlijn, Mette, Anne-Lynn en Franca.
Janneke, Myrthe, Julia, Wiktoria, Vivianne, Willemijn, Isabel, Carlijn, Mette, Anne-Lynn en Franca. Foto: Hanneke van Wijk

Medailleregen tijdens toestelfinales

Algemeen

KESTEREN - Zaterdag 6 april waren de toestelfinales turnen in Culemborg. Namens Gym en Turn Vereniging Kesteren mochten elf turnsters meedoen. Op vier toestellen mochten de meiden oefeningen laten zien, mits ze zich voor deze finale geplaatst hadden eerder dit seizoen. Het werd een succesvolle dag, met liefst 14 medailles voor GTVK.

In niveau 7 deden Anne-Lynn van Dam, Vivianne Augustinus en Willemijn van Binsbergen mee. Vivianne werd 1e op sprong en 3e op brug.
Ook 2 medailles voor Willemijn; een gouden voor vloer en een zilveren voor sprong. Anne-Lynn werd knap 4e op balk, helaas geen medaille vandaag. In niveau 6 mochten Franca Mallan, Mette Willemse, Isabel van Deelen en Carlijn Vermeer meedoen. Op sprong was Franca de beste en op balk Carlijn.
Mette kreeg 2 bronzen medailles voor balk en brug. Isabel mocht meedoen aan de balkfinale maar haar oefening was niet goed genoeg voor een medaille. In de bovenbouw mochten Julia van Triest (H), Myrthe van Zetten (G), Wiktoria Kania (E) en Janneke Tijssen (E) meedoen.
Alle meiden hebben een medaille verdiend vandaag, dat is al knap. Er was een 2e plaats voor Myrthe op vloer. Een 3e plaats op sprong en een 2e plaats op brug voor Wiktoria. Janneke werd 1e op balk en Julia werd in allebei haar finales, balk en brug, 1e.

Uitgelicht

Digitale krant