Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke aftrap eerste Lief & Leedstraat Dodewaard

DODEWAARD - Zaterdag 30 april was het gezellig druk op het grasveld in de Westerengstraat. Terwijl de kinderen werden rondgereden in de huifkar en veel plezier hadden op het springkussen, leerden de volwassen buurtbewoners elkaar beter kennen tijdens een kop koffie. Dit alles ter gelegenheid van de aftrap van de Lief & Leedstraat. 

Om 14.00 uur kwamen de eerste bewoners van de Westerengstraat en het Molenpad een kijkje nemen. Met dank aan sponsoring van lokale ondernemers, was de tafel gevuld met allerlei lekkernijen. Na een tijdje werd de barbecue aangestoken en klonken de vrolijke noten van dweilorkest HetKenNet door de straat. Met deze gezellige middag voor jong en oud, is de opening van de Lief & Leedstraat afgetrapt. De Westerengstraat en het Molenpad vormen de eerste Lief & Leedstraat in Dodewaard. Lief & Leedstraten zijn straten waar bewoners zich het hele jaar inzetten voor burenhulp en het tegengaan van eenzaamheid.

“Meer weten over Lief & Leedstraten? Kijk eens op www.liefenleedstraat.nl. Wil jij je ook inzetten voor jouw straat? Neem gerust contact op met Lisanne Gesthuizen, lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl of 06 19544160.”

Meer berichten