Afbeelding

Welk vuur brandt in jou?

Algemeen

RHENEN - Op 2 juni vond in ’t Brandtweer een educatieve sessie plaats met de titel: ‘Welk vuur brandt er in jou?’. Edwin Brink, aangesloten bij Hub Rhenen, het zelfstandigen netwerk liet deelnemers met antwoorden vinden op vier Vuur-vragen.

Deelnemers waardeerden de opzet van de avond: “Ontzettend waardevol om weer eens stil te staan bij dingen die echt belangrijk voor je zijn. Daar neem je vaak te weinig tijd voor.” Tijdens de avond ontstonden mooie 1op1-gesprekken over hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten voor dingen die voor jou van waarde zijn.

Edwin begeleidt mensen en teams in hun ontwikkeling en doet dat altijd in de context van de organisatie. Hij doet dat via een netwerkorganisatie Qidos (www.Qidos.nl). Van groot belang is volgens hem vooral dat mensen op een ontspannen manier elkaar ontmoeten. Deze vertraging draagt bij aan doelgerichte en duurzame ontwikkelstappen. Door organisatie van deze avonden hoopt ’t Brandtweer een inspiratiebron te zijn voor mensen die hun passie willen volgen.

Het vuur brandt volop bij ’t Brandtweer! ’t Brandtweer, gevestigd In het oude karakteristieke kazerne van de brandweer in het centrum van Rhenen, opent in 2022 officieel haar deuren. Tot die tijd is ’t Brandtweer een proeftuin waar je al kunt aanschuiven met je laptop en waar kleinschalige programmering verkend wordt. Centraal staat ontmoeten, ontdekken en ondernemen. “Op 18 juni delen we ondernemersverhalen, op 8 juli organiseren we een avond over social media.” Hedy: “We zijn volop bezig met het realiseren van definitieve verbouwing. Om het netwerk en de ruimte toch te blijven benutten vinden er al diverse activiteiten plaats. Zo kan je hier komen weken. Er is Wifi en koffie/thee, dat zullen we binnenkort uitbreiden.”

Voor iedereen die meer wil weten: wees van harte uitgenodigd om een keer een kijkje te nemen! Voor meer info: info@tbrandtweer.nl of www.tbrandtweer.nl.

Uitgelicht

Digitale krant