Gezelschap voor leuke uitstapjes gezocht

NEDER-BETUWE - Lijkt het u leuk om samen met een buurtgenoot gezellige uitstapjes te maken? Een vriendelijke en enthousiaste mevrouw uit Dodewaard zoekt gezelschap om samen af en toe op pad te gaan. 

Het lijkt haar leuk om bijvoorbeeld weer een keer naar de bioscoop te gaan. Mevrouw kan zelf geen auto rijden, en na het verlies van haar partner is de afstand naar de bioscoop of een voorstelling lastig te overbruggen. Naast het vervoersprobleem, is het natuurlijk ook een stuk gezelliger om samen te gaan!

Heeft u een auto tot uw beschikking en lijkt u het ook leuk om samen af en toe een uitstapje te maken? Neem contact op met sociaal werker Lisanne Gesthuizen, via 06 19544160 of per mail via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl..

Workshop digitaal fotoalbum maken

OCHTEN - Altijd al graag een digitaal fotoalbum willen maken? Maar je weet niet precies hoe dat moet? Bibliotheek Rivierenland gaat een hier workshop over geven op woensdag 17 april van 09:30-11:30 uur in het Dorpshuis in Ochten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Jacqueline van Mook: jacqueline.vanmook@bibliotheekrivierenland.nl. Deelnemers aan de workshop moeten voorafgaand aan de workshop al een mapje hebben gemaakt op hun tablet of laptop waarop minimaal 25 foto's staan.