Het lege graf. (foto: www.pixabay.com)
Het lege graf. (foto: www.pixabay.com) Foto: www.pixabay.com

Pasen in Dodewaard:
voor wie het kwijt is

DODEWAARD - Jezus leeft!? Is dat zo? Heb je daar wat aan? Pasen is geen feest voor goedgelovige mensen die God in hun broekzak hebben. 

In de Bijbel wordt er op Paasmorgen niemand juichend en hoopvol wakker. Het zijn juiste bange, onzekere, zoekende mensen, die God kwijt zijn. Ze weten niet meer hoe ze moeten geloven. Er is zoveel gebeurd, teveel. Wellicht ben jij ook zo iemand. Teleurgesteld in mensen, in God, in de kerk. Gaandeweg je geloof en hoop kwijtgeraakt. Of nooit iets mee gehad.

En dan op Paasmorgen op pad om een leeg graf te ontdekken? Moet dat hoop geven? Eerder verdwijnt je laatste beetje houvast. Nee, er moet heel wat gebeuren om God te kunnen vertrouwen en iets in Jezus te zien. En een beetje blij en hoopvol verder te kunnen, klaar voor de toekomst.

Laat je verrassen en kom op Paasmorgen naar de kerk in Dodewaard! De dienst begint om 10.00 uur. Orgel en muziekgroep zorgen voor de muzikale begeleiding. De dienst is ook gericht op kinderen. Een kindermoment, kinderliederen, puzzel en kleurplaat. Voor de allerkleinsten is er oppas. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en fris.