Carbogen Amcis B.V. & Stichting Fonkel. (foto: Stichting Fonkel)
Carbogen Amcis B.V. & Stichting Fonkel. (foto: Stichting Fonkel) Foto: Stichting Fonkel

Sponsor bedankt!

RHENEN - Vorige week mochten ze bij Stichting Fonkel de GDF-commissie (Goede Doelen Fonds) van Carbogen Amcis B.V. in Veenendaal verwelkomen. Namens het GDF van Carbogen Amcis B.V. heeft de stichting een mooie donatie ontvangen. Van deze donatie zijn nieuwe stoelen, kapstokken, matten voor in de snoezelruimte en een mooie groene loper voor buiten aangeschaft.

Hier lopen de kinderen als een ware VIP over naar binnen als zij een Fonkeldag in het Fonkelhuis beleven. 

De Stichting ontvangt kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking en kinderen die leven in een problematische thuissituatie. Samen met hun gezin/begeleiders kunnen zij in het Fonkelhuis onbezorgd genieten van een dagje uit, waarbij een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark ook tot de mogelijkheden behoort.

Carbogen Amcis B.V. in Veenendaal heeft een Goede Doelen Fonds. De financiering van dit fonds komt voort uit een vroegere personeelsregeling 'Tegemoetkoming studiekosten kinderen'.
De GDF-commissie bestaat uit drie medewerkers van het bedrijf. Echter alle medewerkers van het bedrijf kunnen doelen aandragen om mogelijk te sponsoren. Deze keer hebben zij voor Stichting Fonkel gekozen.

Tijdens een gezellig samenzijn in het Fonkelhuis in Rhenen, heeft de Stichting de materialen in ontvangst genomen. De donatie is met veel liefde gegeven en ontvangen! Meer informatie over de stichting: www.stichtingfonkel.nl