Dansavond in Elst. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Dansavond in Elst. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Dans- en Ontmoetingsavond Elst voor 50-plus

ELST (U) - Op 3 juni is het weer tijd voor de maandelijkse Dans- en Ontmoetingsavond voor 50-plussers! Een avond waarop ruimte is om lekker met buurtgenoten te kletsen, nieuwe mensen te leren kennen en een dansje te wagen.

"In mei hadden wij gastdansers op de dansavond in de vorm van een club prijswinnende dansers van de stichting Dansgroep Plezier voor Allen. Zij werden eind 2022 Nederlands Kampioen G-Klasse. We hebben genoten van hun prachtige outfits en de mooie dansuitvoeringen. Er werd zelfs een korte dansles verzorgd op de dansvloer voor een aantal bezoekers!

Helaas werd er tijdens deze editie wel even geworsteld met de geluidsinstallatie en waren er wat technische mankementen. Gelukkig is in de aanloop naar juni de oplossing gevonden om het geluid feilloos via de boxen van de danszaal af te spelen! Een grote vooruitgang waar we met z'n allen veel plezier van zullen hebben. We hopen dat hierdoor alle bezoekers kunnen genieten van een avond met dansbare muziek, een praatje en een lekker hapje en drankje. Kom vooral (weer) langs, met of zonder partner, om de sfeer van de Dans- en Ontmoetingsavond in Elst te proeven!"

De volgende Dans- en Ontmoetingsavond is op zaterdag 3 juni in Het Bestegoed in Elst (Tabaksweg 20). De inloop is vanaf 19:30 uur. Entree is 5 euro inclusief consumptiemuntje. Opgeven kan via Ina (06 57 05 90 40) of Jolanda (j.s.vitall@gmail.com).

Als vrijwilliger helpen om mensen een gezellige dansavond te bezorgen? Neem contact op met Nanda via nandaheshof@welzijnrivierstroom.nl of bel 06 47 54 72 77 en draai een keertje mee!