Afbeelding
Foto:

Bootreisje via Samen voor de buurt

OPHEUSDEN - Jolanda Kuipers voert actie via Samen voor de buurt Bootreisje Zorgcentrum Elim en senioren buurtbewoners. Het doel is om de bewoners van Elim en de senioren buurtbewoners een dagje uit te geven waar ze nog lang van na kunnen genieten. 

Samen met hen, de mantelzorgers en de vrijwilligers gaan we een bootreisje maken. Er wordt een heerlijke lunch aangeboden en samen genieten we van de prachtige omgeving. Helpt u mee? 

Reinier Stam van Joop van Mourik makelaars: "Vele ouderen zijn eenzaam en hebben maar weinig sociale contacten. Het is een mooi plan om hen een leuk dagje uit aan te bieden. Samen met anderen wordt dit een leuke ervaring waar nog lang over nagepraat wordt. We willen op deze manier geldophalen om dit dagje uit voor hen mogelijk te maken. Een mooi initiatief van Jolanda Kuipers dat wij van harte ondersteunen en uitdragen.

Donaties meer dan welkom

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook het Bootreisje van Zorgcentrum Elim kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit Ochten en omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Ochten maken we samen.

Meer over Samen voor de buurt 

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen Regio Bank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor Ochten.