Afbeelding
Foto:

Ook al genoten van het jaarlijkse uitje
naar Bloemenkwekerij Jos Mom in Huissen?

HUISSEN – Honderduizenden planten voor op terras, balkon en tuin. Ze staan nu nog in de kassen van Bloemenkwekerij Jos Mom in Huissen. In alle soorten, maten en kleuren. Van de allerbeste kwaliteit. Want bij de familie Mom weten ze wat planten kweken is. Net als de vele klanten, die van een bezoek aan de kwekerij een jaarlijks uitje maken. 

Je kijkt je ogen uit! Je raakt niet alleen onder de indruk van de mooie planten, ook van de prijskaartjes. Alles is duurder geworden, maar bij Bloemenkwekerij Jos Mom rekenen ze ook dit jaar weer dezelfde ouderwetse prijzen. En bovendien... bij tien planten van een euro, krijg je er twee extra gratis bij. Je kunt ze nota bene ook nog mixen! Rechtstreeks vanuit de kas. Daar word je toch vrolijk en gelukkig van?

Pottenstunt!

En het houdt niet op bij de planten. Jos Mom heeft een enorme overdekte potterie met een geweldige gevarieerde collectie aan potten in vele maten en prijzen. Ook hier geldt: supergoedkoop. Zoon Michel is trots op onder andere de aanbieding van een set van zes stenen potten voor 39,95 euro. “Verkrijgbaar in zes kleuren. En echt: in tuincentra betaal je er per set honderd euro meer voor.”

Michel en zijn vrouw Sabrina, de twee tienerdochters, schoonvader én natuurlijk vader Jos Mom hebben ze het deze maanden druk. Extreem druk. Zeven dagen per week van negen tot vijf uur. Maar je merkt er: vol liefde en met passie voor plant en klant!

Bloemenkwekerij Jos Mom, Kamervoort 60a en Papesestraat 4a in Huissen; www.bloemenkwekerij-josmom.nl.