Podium De Vlam zoekt organiseertalent voor de podiumprogrammering. (foto: Kitty van den Hoek)
Podium De Vlam zoekt organiseertalent voor de podiumprogrammering. (foto: Kitty van den Hoek) Foto: Kitty van den Hoek

Word programmamaker

bij Podium De Vlam!

RHENEN - Podium De Vlam is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, vrijwilligers zijn de drijvende kracht. Op dit moment zetten 25 enthousiaste vrijwilligers zich in voor het podiumprogramma en de exploitatie van het gebouw. Er is nog plek voor programmamakers die optredens willen organiseren!

Vanaf september 2023 willen we het programma van Podium De Vlam uitbreiden met live podium optredens, maandelijks of tweemaandelijks. Van jamsessie tot poëzie-inloop, van jazzconcert tot percussie-optreden: de mogelijkheden zijn legio, maar het moet wel georganiseerd worden. Ook fondsenwerving en PR zijn natuurlijk belangrijk. Daar wordt de werkgroep Podiumkunsten bij ondersteund door de medewerker PR en het bestuur.

Belangstelling?

"Wij nodigen graag mensen uit die belangstelling hebben voor podiumkunsten, het leuk vinden om samen te werken in een team en wekelijks ongeveer twee uur beschikbaar zijn. Podium De Vlam biedt ruimte voor jouw ideeën en inbreng en aandacht voor jouw mogelijkheden en eventuele beperkingen. Vrijblijvend met ons in gesprek? Laat het weten via info@podiumdevlam.nl en Podium De Vlam neemt contact met je op voor een afspraak."