Vermengt de onderwereld zich met de bovenwereld in de Betuwe?

Algemeen

LIENDEN – 24 mei houden PCG Buren en SGP-jongeren Oost-Betuwe een avond over georganiseerde criminaliteit. Op deze avond spreken burgemeester Ostendorp van de gemeente Buren en Mohamed Hedi, ervaringsdeskundige. De avond begint om 19:30 in de Open Deur in Lienden.

Ondermijning is de laatste tijd steeds meer in het nieuws. Ook in de Betuwe worden er drugspanden gesloten. Daarom de vraag: Vermengt de onderwereld zich met de bovenwereld in de Betuwe? De burgemeester van de gemeente Buren gaat wat vertellen vanuit zijn rol als burgemeester. Mohamed Hedi, is zelf in de criminaliteit terecht gekomen. Hij vertelt hoe hij er uit is gekomen, en hoe hij er uit blijft.

Zowel leden als niet-leden van PCG Buren en SGP-jongeren zijn van harte welkom! De avond wordt geopend door een ambtsdrager, vervolgens krijgen de twee sprekers het woord. Na de pauze is er een vragenronde, waar vragen uit de zaal behandeld worden. Hierna maakt Erik Zaaijer, fractievoorzitter van de PCG, een politiek statement en eindigt de avond. Tenslotte is er voor iedereen ruimte om te blijven kletsen onder genot van wat lekkers.

Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. De locatie is het verenigingsgebouw van de Hervormde gemeente te Lienden, Papestraat 3. Voor vragen of meer informatie: www.oostbetuwe.sgpj.nl/activiteiten/georganiseerde-criminaliteit.