Afbeelding
Foto: Stockfoto

Moeder zoekt een fijne plek voor haar zoontje (4)

Algemeen

DODEWAARD - Buurtgezinnen in Neder-Betuwe zoekt voor een rustige, zorgzame en enthousiaste jongen (4) een steungezin. Deze knul vormt samen met zijn moeder en broertje (2) een liefdevol gezin waar het niet altijd even makkelijk gaat. Met wat extra hulp en aandacht van een steungezin krijgt deze moeder wat tijd voor zichzelf en zal het opvoeden makkkelijker gaan.

Deze jongen helpt je graag en vindt het fijn om dingen samen te doen. Als het hem teveel wordt, dan trekt hij zich even terug. Hij wil graag eerst de kat uit de boom kijken, maar als hij je mag, dan gaat hij helemaal voor je. Buiten springt hij graag op de trampoline en binnen vindt hij het leuk om met klei te spelen.

Wij zoeken een gezin in (de buurt van) Dodewaard: Waar deze jongen eens per 2 of 3 weken op zaterdag mag zijn; Dat deze kleuter de tijd geeft om te wennen; Ook stellen of ouders waarvan de kinderen al uit huis zijn, worden van harte uitgenodigd om te reageren. 

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.