Markt- en rommelmarkt

ELST (Ut) - Op zaterdag 13 mei houdt de Hersteld Hervormde Gemeente van Elst van 09.00-14.00 uur weer een marktdag. De markt zal weer in en om de kerk aan de Houweg 21a te Elst (Ut) worden gehouden.

"U bent van harte welkom om gezellig te snuffelen voor tweedehands spullen, brocante spullen, of bij 'Naald en Draad' mooie (kraam)cadeaus uit te zoeken voor u zelf of om weg te geven. 

Ook voor Moederdag (zondag 14 mei) zijn er genoeg mogelijkheden om moeder te verrassen met bijvoorbeeld heerlijk gebak, koek of chocolade. Op de markt kunt u die dag ook mooie bloemen en planten kopen om uw huis en tuin op te fleuren of om cadeau te doen."

De kinderen kunnen leuke prijzen winnen met ballonprikken en andere leuke spelletjes. Kleurplaten liggen bij de plaatselijke Albert Heijn; bij inleveren van de kleurplaat krijgen jullie gratis een zakje snoep! 

Op het marktterras is er koffie en thee met taart, een frietje en heerlijke snacks. Voor de gezonde eters is er ook vers fruit te koop! Kortom, voor elk wat wils.