Slagwerkact Percossa. (foto: Boy Hazes fotografie)
Slagwerkact Percossa. (foto: Boy Hazes fotografie) Foto: Boy Hazes fotografie

Slagwerkact Percossa:
Stilzitten is onmogelijk

RHENEN - Veel Rhenenaren weten het vast nog wel: in 2018 vierde Muziekvereniging Ons Genoegen Rhenen haar 150ste verjaardag. Het werd een feestelijk jaar met prachtige concerten. De muzikanten kijken er nog met veel trots en plezier op terug. 

Inmiddels bestaat de vereniging 155 jaar. Na de corona-jaren heeft Ons Genoegen behoefte om ook van dit lustrumjaar een mooi muzikaal jaar te gaan maken. Ze hebben via diverse cultuurfondsen de financiële middelen gekregen om samen te werken met gerenommeerde professionals. Dat wordt dus nieuwe energie en muzikale ontwikkeling voor de muzikanten én een bijzondere ervaring voor het publiek.

Op zaterdag 13 mei 2023 om 19.00 uur organiseert Ons Genoegen Rhenen een spetterend familieconcert in samenwerking met de bekende slagwerkact Percossa. 

Alle orkesten van Ons Genoegen doen mee: Start2Play, Music4Fun en het Symfonisch Blaasorkest. Ze komen in actie met het dynamische viertal van Percossa. Een ongekend spektakel dat plaatsvindt in de Cunerakerk en waarbij stilzitten onmogelijk is!

"U kunt erbij zijn, het is leuk voor jong en oud! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Ons Genoegen Rhenen: www.onsgenoegen-rhenen.nl."