Ida Pelliccioli (l) pianiste en Ann Lepage, klarinettiste. (foto: Social mediakanalen Ida Pelliccioli en Ann Lepage)
Ida Pelliccioli (l) pianiste en Ann Lepage, klarinettiste. (foto: Social mediakanalen Ida Pelliccioli en Ann Lepage) Foto: Social mediakanalen Ida Pelliccioli en Ann Lepage

Piano- en klarinetconcert
in Cunerakerk Rhenen

RHENEN - Twee jonge musici uit Parijs komen op vrijdagavond 16 juni naar Nederland. Om de sterren van de hemel te spelen in de Cunerakerk in Rhenen. Ida Pelliccioli op piano en Ann Lepage op klarinet. 

Zij brengen een programma met schitterende muziek van bekende en nieuwe componisten, zowel solo als in duet. Onder andere van Jean Sibelius, Béla Bartók, Claude Debussy, Sergei Rachmaninov en Ahmet Adnan Saygyn. En van de ‘jonge' componist Benno Bonke, de oprichter van Stichting Melopee die dit concert organiseert.

Ida Pelliccioli en Ann Lepage ontmoetten elkaar vorig jaar bij een concours in Spoleto. Ze hoorden elkaar spelen en waren onder de indruk van elkaars muzikaliteit. Bleken zij ook nog vlakbij elkaar te wonen in Parijs! Beiden kijken ernaar uit om samen op te treden in Nederland.

Tickets

"Wil je kaarten voor het concert bestellen? Ga naar www.stichtingmelopee.nl. Ook op de avond van het concert zijn kaarten aan de kerkzaal verkrijgbaar. Toegang: 22,50 euro. Jongeren tot 25 jaar 10 euro.
Het concert begint om 20:15 uur en duurt tot 21:45 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur."