Afbeelding
Foto:

Wil jij werken in de zorg?

KESTEREN - Op vrijdag 12 mei van 16.00 tot 20.00 uur organiseert Santé Partners een ‘inloop’ bij Restaurant Broer & Ko in Kesteren, voor geïnteresseerden die willen werken in de zorg. Ben je je aan het oriënteren of heb je nog niet het juiste diploma? Kom dan langs en drink samen met ons een kop koffie, wij zitten voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Wil jij weten of werken in de zorg iets voor jou is? Kom dan langs, je hoeft jezelf niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. De collega’s van Santé Partners: Marreva (verpleegkundige), Monique (gebiedsmanager) en Lea (recruiter) zitten die middag en avond voor je klaar. Onder het genot van een kopje koffie of thee kijken we graag samen naar de mogelijkheden om bij Santé Partners te komen werken.

In Kesteren, Rhenen en omgeving bieden we zorg aan bij cliënten thuis (wijkverpleging) of in een van onze woonvormen waar mensen met dementie wonen. Hier kan je aan de slag in functies als bijvoorbeeld; (wijk)verpleegkundige, verpleegkundige of VIG. Heb je geen zorgdiploma? Geen probleem we hebben ook een leer- werktraject. Er is tijdens de inloop een wijkverpleegkundige aanwezig, aan haar kan je de inhoudelijke vragen over het werk stellen. Monique van Stuivenberg is gebiedsmanager en zij wil natuurlijk heel graag met je in gesprek om te kijken of je onderdeel van haar team zou willen worden. Lea van Heun is recruiter en aanwezig om tijdens een praatje het verhaal achter je motivatie te horen.

Woon je niet in Kesteren? Geen probleem! Wij zijn met ons dienstverlening actief in de regio Arnhem, Tiel en Utrecht, Rivierenland, Bommelerwaard en de Gelderse Vallei. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw werkgeluk bij Santé Partners! Voor meer informatie en actuele vacatures ga je naar: www.werkenbijsantepartners.nl
Tot vrijdag 12 mei in Kesteren!