Kunst aan het Klompenpad. (foto: Mascha Bossuyt)
Kunst aan het Klompenpad. (foto: Mascha Bossuyt) Foto: Mascha Bossuyt

Kunst aan het Klompenpad

Algemeen

RHENEN - Op 20 mei openen de burgemeesters van Rhenen en Wageningen gezamenlijk de derde editie van ‘Kunst aan het Klompenpad’ waarbij kunstenaars ter plekke vertellen en werken. Geniet van kunst in de natuur tijdens een prachtige wandeling/ fietsroute!

Wandelaars en fietsers kunnen tijdens het weekend van 20 en 21 mei volop genieten van unieke kunstwerken van hout, glaswerk, keramiek, poëzie, sculpturen en nog veel meer. De kunstenaars staan persoonlijk bij hun werken om er meer over te vertellen, een praatje te maken en werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. Een bijzondere kans om kunstenaars in actie te zien en te genieten van een diversiteit aan kunstvormen tijdens deze speciale kunstroute in de natuur.

“Het is dit jaar weer een prachtige route, met veel verschillende soorten kunst. In totaal doen er twintig kunstenaars mee. Meer dan vorig jaar,” vertellen initiatiefnemers Martine van der Mast (van Landgoed de Lieskamp, Wageningen) en Mascha Bossuyt (kunstenaar van Think Pink Studio, Rhenen).

Nieuw is dat tijdens Kunst aan het Klompenpad ook inspirerende kunstworkshops aangeboden in de mooie natuur. Voor kinderen en voor volwassenen. Van tevoren een plekje reserveren voor deze workshops is nodig. Een geweldige kans om creatief bezig te zijn tijdens dit bijzondere evenement!

‘Kunst aan het Klompenpad’ is een initiatief van twintig samenwerkende, zelfstandige kunstenaars en Landgoed De Lieskamp. Het wordt financieel mogelijk gemaakt door het Cultuurplatform Rhenen, de gemeente Wageningen, Stichting Heuvelrug Jong en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Meer informatie: www.ThinkPink.studio.