Professioneel fotograaf verzorgt workshop in Podium De Vlam.
Professioneel fotograaf verzorgt workshop in Podium De Vlam. Foto: Berry Geerligs

Workshop Fotografie met een smartphone

Algemeen

RHENEN - Hoe maak je foto’s van professionele kwaliteit – gewoon met je smartphone? De mogelijkheden zijn ongekend tegenwoordig, maar wat basiskennis is handig. Zondag 7 mei 10.30 uur verzorgt professioneel fotograaf Berry Geerligs daarom een workshop ‘Fotografie met een smartphone’ in Podium De Vlam. Het aantal plaatsen is beperkt tot 18, dus wees er snel bij via www.podiumdevlam.nl/agenda. 

Jij bent vast iemand die beschikt over een mobiele- of een smartphone die in je tas of broekzak zit. Je maakt vast ook gebruik van de camera die daarin zit: mooie natuuropnames maken of de (klein)kinderen op de foto zetten. De techniek wordt steeds beter dus de kwaliteit ook, toch zijn er vaak toch beperkingen waar je tegen aan kunt lopen. 

Basisprincipes 

In deze workshop gaan we proberen om met een aantal basisprincipes zoveel mogelijk uit je smartphone te halen. Denk aan compositieregels zoals de “regel van derden”, de gulden snede, het creëren van diepte en het correct vasthouden van je telefoon. Plezier staat voorop. Berry Geerligs: “Na afloop hoop ik dat dat de smartphone nog meer uit de broekzak zal komen om mooie en leuke foto’s te maken.”

Kaartjes

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.podiumdevlam.nl/agenda. De workshop Fotografie met een smartphone vindt plaats op zondag 7 mei 10.30 – 12.00 uur in Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen. Het aantal plaatsen is beperkt tot 18:  www.podiumdevlam.nl/agenda