MAANDAGENDA MEI BIJ HUIS VAN DODEWAARD

Algemeen

DODEWAARD - Het Huis van Dodewaard staat voor de maand mei klaar met een leuk programma. Hieronder vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten:

Bevrijdingsdag op 5 mei 

Het Huis van Dodewaard is op Bevrijdingsdag gewoon open. Kom gezellig langs en geniet van een kopje koffie of thee. Het Huis van Dodewaard is de ideale plek om even gezellig te ontspannen samen met andere dorpsgenoten.

Extra lekkers op 12 mei 

Op vrijdag 12 mei worden de gasten nog even extra in het zonnetje gezet. Er wordt zowel in de ochtend als in de middag door de vrijwilligers iets lekkers geserveerd bij het Huis van Dodewaard. Wat het precies is, blijft nog even een verrassing.

Regulier programma op 19 mei 

Op 19 mei zijn er geen speciale activiteiten, maar uiteraard zijn bezoekers welkom voor een gezellige dag.

Pannenkoeken eten met leerlingen van de Hien op 26 mei 

Op vrijdag 26 mei staat er iets speciaals gepland. Van 11.30 tot 14.00 uur worden er namelijk pannenkoeken gegeten die zijn gebakken door de leerlingen van groep 8 van basisschool de Hien. De jonge chef-koks gaan aan de slag in de keuken en hun oudere dorpsgenoten mogen genieten van dit heerlijke eten.

Aanmelden 

Voor alle activiteiten van het Huis van Dodewaard dient u zich uiterlijk 3 dagen van tevoren aan te melden via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. Het Huis van Dodewaard is onderdeel van Swan Welzijn en is iedere vrijdag geopend van 10.00-15.30 uur. Voor vragen neem gerust contact op.