Plan Education Inspire Learn Diagram Concept.
Plan Education Inspire Learn Diagram Concept. Foto: stockfoto

Walk & Talk: Aanpak(ken) & Doorzetten

Algemeen

RHENEN - Op zoek naar ander (vrijwilligers)werk, of bezig met het bepalen van jouw volgende stap? Kom dan naar deze Walk & Talk waarin we kijken naar hoe je de volgende stap ook echt kan zetten… 

Regelmatig komt het voor dat je een plan maakt, helemaal voor ogen hebt wat je wil gaan doen, maar dan? Je stelt die volgende stap uit, je komt er niet aan toe, er is iets dat je tegenhoudt. Wat is dat en hoe kun je ervoor zorgen dat jij wel die volgende stap gaat zetten?

Op dinsdagochtend 2 mei staat de Walk &Talk van Bibliotheek Zout en JobHulpMaatje Rhenen in het teken van Aanpak(ken) & Doorzetten. Tussen 9.30 en 11.30 uur gaan ze in De Westpoort in Rhenen samen aan de slag met dit onderwerp.

“Samen gaan we kijken naar hoe jij die volgende stap kan zetten. Wat zijn die belemmeringen en hoe kun je die uit de weg ruimen? We praten erover met elkaar in een veilige omgeving en delen tips en ervaringen.

Kom je ook naar deze Walk & Talk? Meld je dan aan via walkentalkrhenen@gmail.com of bel of app met Carla op 06-203 10 418. De Walk & Talk is gratis toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar ander (vrijwilligers)werk.”