Afbeelding
Foto: Repair Café Rhenen

Repair Café Rhenen

Algemeen

RHENEN - Op vrijdagmiddag 28 april wordt in De Westpoort de maandelijkse reparatiemiddag georganiseerd. Wij zijn om 13.30 uur aanwezig tot 16.00 uur. Goederen kunnen worden aangemeld tot pakweg 15.30 uur.

Op de vrijmarkt ook iets leuks gekocht, maar blijkt het toch niet helemaal in orde?  Kom langs en laat het bekijken door de medewerkers van het Repair Café. Uiteraard voeren we ook graag andere herstel werkzaamheden uit. 

Wel graag de spullen schoon aanleveren en eventueel noodzakelijke accessoires meenemen. Vòòr het inleveren van apparaten, materialen als stofzakken en andere wegwerp materialen verwijderen en vervangen. “Eventueel geven we een reparatieadvies. Vrijdagmiddag 28 april, een mooi moment voor alle bezoekers om samen met onze vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken. In ons café is koffie of thee beschikbaar.”

Het adres in Rhenen: Westpoort, Veerweg 1, Rhenen. Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor meer informatie: facebook, of onze website www.repaircaferhenen.nl.

Repair café Elst (U)

Repair café Elst (U) is iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend in het Bestegoed vanaf 13.30 en sluit om 16.00 uur. Goederen ook hier schoon en met accessoires inleveren.