Dansavond in Elst.
Dansavond in Elst. Foto: Welzijn Rivierstroom

Dans- en Ontmoetingsavond voor 50-plussers in Elst

Algemeen

ELST - Ook in mei kunt u weer komen dansen of langskomen voor ontmoeting in Het Bestegoed in Elst (Utrecht). Onder het genot van een drankje en swingende klanken kan je op de dansvloer jouw Engelse Wals afstoffen, je salsa-passen oefenen of lekker vrij dansen. 

Aan de gezellige tafeltjes in de zaal kan je tussendoor uitrusten onder het genot van een drankje en bijkletsen met andere bezoekers.  

Vrijwilligers gezocht

De Dans- en Ontmoetingsavond valt of staat met de bezoekers, maar vooral ook met de vrijwilligers die iedere keer klaarstaan om alles op te zetten. Achter de schermen doen zij er alles aan om de bezoekers een gezellige avond te bezorgen. Elke keer wordt er nagedacht over dingen als verlichting, aankleding van de ruimte, muziekinstallatie en andere onderwerpen die bijdragen aan een geslaagde avond voor de bezoekers. “Lijkt het jou nou ook leuk om mee te denken en te helpen met de opbouw van de avond? Of heb jij grote affiniteit met het verzorgen van een leuke muzikale avond? Kom dan eens kennismaken en een keertje meedraaien als vrijwilliger.”

Op zaterdag 6 mei vanaf 19:30 uur kunnen de voetjes van de vloer. Uiteraard is de bar van het Bestegoed ook weer geopend voor een drankje tussendoor. Entree is vijf euro. Dit is inclusief een consumptiemuntje. “Wil je je opgeven of heb je een vraag over de avond of over vrijwilliger worden? Neem dan contact op met Ina (06 57 05 90 40) of Jolanda (j.s.vitall@gmail.com).”