Afbeelding

Kunstgrasvelden Korfbal Kesteren feestelijk geopend

Algemeen

KESTEREN - Op zaterdag 15 april vond de opening plaats van de kunstgrasvelden van Korfbal Kesteren.

Om 10.00 uur begon de dag met een korfbaltraining van de jeugd onder leiding van Jelmer Knossen van Korfbalkids. Daarna werden er wedstrijden door de recreanten en het derde gespeeld.
Om 12.45 uur vond de officiële opening plaats. Eerst sprak de voorzitter zijn dank uit naar de gemeente voor de prachtige accommodatie. Ook sprak hij de hoop uit dat deze mooie velden voor meer leden gaan zorgen.

Daarna gaf hij het woord aan wethouder mevrouw Van Dijkhuizen van gemeente Neder-Betuwe. Zij gaf aan dat dit soort openingen toch de kers op de taart zijn voor haar werkzaamheden. Ook gaf ze aan dat de gemeente graag de verenigingen steun geeft omdat gezond bewegen zo belangrijk is. Juist het gemengde karakter bij korfbal spreekt haar aan. Ook gaf ze nog maar eens aan dat de gemeente financiële steun kan verstrekken, maar dat een vereniging niet kan bestaan zonder al die vrijwilligers.
Daarna werd symbolisch het hek van het veld geopend en de bal het veld op gegooid.

In de middag werden wedstrijden door Kesteren 1 en 2 gespeeld tegen Arena, Wageningen en een team met oud-Kesteren leden. De middag werd afgesloten met een wedstrijd tussen Wageningen 1 en SKF1. Wageningen was duidelijk een maatje te groot voor SKF. De avond begon met een loterij via het rad van avontuur. Daarna was er een gezellige feestavond.

“Mocht je denken, korfbal is misschien iets voor mij: kijk voor meer informatie op www.korfbalkesteren.nl.”