De deelnemers van de cursus.
De deelnemers van de cursus. Foto: Welzijn Rivierstroom

Expositie in het Dorpshuis Kesteren

Algemeen

KESTEREN - Een kleinzoon die naar de schilderwerken van zijn oma komt kijken was op dinsdagavond 13 april een bijzonder moment. 

Vanuit de samenwerking met SwanWelzijn, Welzijn Rivierstroom en de het Cultuurpact van de provincie Gelderland was het mogelijk om een cursus aquarel aan te bieden van vier lessen en als afsluiting een expositie te organiseren. De bezoekers aan deze expositie waren zeer onder de indruk van wat mensen in vier lessen kunnen maken. 

“Als oma ga ik normaal kijken bij mijn kleinzoon, maar nu is mijn kleinzoon met de familie naar mijn werken komen kijken”, vertelde een deelneemster met een grote glimlach.  

Het was een zeer geslaagde cursus en expositie. De deelnemers zouden graag een vervolg willen, want binnen Neder-Betuwe is er grote belangstelling voor creatieve activiteiten zoals bloemschikken of een aquarelworkshop. Samen met Welzijn Rivierstroom gaan de deelnemers de mogelijkheden onderzoeken.
“Mocht u nog ideeën hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar Welzijn Rivierstroom, emailadres: info@welzijnrivierstroom.nl of contact met ons opnemen op telefoonnummer 0344 60 23 37.”