Afbeelding
Foto:

Lente-percussie en live muziek in Podium De Vlam

Algemeen

RHENEN - Komende tijd gaat het swingen in Podium De Vlam. Met een workshopserie voor liefhebbers van percussie én een spetterend optreden van het duo Radiant Wood. De komende workshops vinden plaats op zaterdagen 22 en 29 april, 11.00 – 12.00 uur. Het optreden van Radiant Wood is op zondagmiddag 30 april om 15.30 uur. Dit alles aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

In de workshop op 22 april combineren we en funky ritme op de cajon (kist) en uitdagende stok ritmes op de bamboo splitdrums. Op 29 april spelen we een spetterende Braziliaanse Samba Batucada. Met surdo (bastrommel), agogo (dubbelbel), tamborim (kleine platte trommel met fel geluid), caixa (snaredrum) en repinique (middelgrote hooggestemde trommel).

Optreden Radiant Wood

Op zondagmiddag 30 april is er in Podium De Vlam live muziek met het bijzondere duo “Radiant Wood”. De helft van dit duo is tevens de percussiedocent, Christine Schukking. Onder het genot van verse soep met broodjes en een drankje kun je luisteren naar en ontspannen met de funky, pop en latin tunes met zang, percussie en saxofoon.

Kaartjes

De workshops vinden plaats op zaterdagen 22 en 29 april, 11.00 – 12.00 uur. Deelname is €15,- per persoon per workshop. Het optreden van Radiant Wood woon je bij met een ticket à € 20,- inclusief soep, broodjes en een drankje. Locatie is Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Koop je ticket nu via www.podiumdevlam.nl/agenda.