Vrijwilligster Ditje in gesprek met de kapitein van de Zilvermeeuw 2. (foto: Tiny)
Vrijwilligster Ditje in gesprek met de kapitein van de Zilvermeeuw 2. (foto: Tiny) Foto: Tiny

Zonnebloemgasten Rijn-Waalzoom boottocht  

NEDER-BETUWE - Dinsdagmorgen 4 april kwamen vele gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem bijeen om te gaan varen met de boot. Totaal wel bijna tweehonderd personen afkomstig van de regio Tiel, Neerijnen en van Neder-Betuwe. De gasten werden allemaal gebracht door vrijwilligers en de busjes Swobrik en Klaartje. Na enige vertraging van de boot kon iedereen aan boord gaan en werd met het zonnetje erbij uitgevaren. 

Er was meteen een leuke sfeer aan boord en de gasten werden voorzien van kofiie met wat lekkers, een heerlijke maaltijd en de consumpties werden allemaal verzorgd door de vrijwilligers van de meevarende afdelingen. Ook aan entertainment was gedacht en een verloting met diverse mooie prijzen.

Na een mooie dag met prachtig weer kwamen de gasten moe maar voldaan terug in de haven van Tiel. Ze hebben genoten van de mooie tocht en de goede zorgen . Ze gingen moe maar voldaan huiswaarts.

Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en  de vrijwilligers, Swobrik en Klaartje die het geduld hadden om te wachten tot de boot was gearriveerd en ze warm in de busjes en auto's konden blijven zitten zodat de gasten niet koud werden aan de kade.

"Lijkt het u ook wel leuk om vrijwilliger te worden bij de afdeling Rijn-Waalzoom neem dan contact op met het secretariaat 0488-442532.Wij zijn ook nog op zoek naar nieuwe bestuursleden.
Behoort u tot de doelgroep en wilt u graag gast worden bij onze afdeling neem dan contact op met bezoekwerk 0488-48187."