(Foto: Pixabay0
(Foto: Pixabay0 Foto: Pixabay

Fietsexcursies weidevogels

ACHTERBERG - Ontdek de rijkdom aan weidevogels van het Binnenveld! Dit unieke natuurgebied is de thuisbasis van grutto, tureluur, kievit, scholekster en vele andere soorten.

De ervaren IVN-gidsen Gert ten Haaft en Roelof de Jong nemen je mee op deze fietsexcursies en laten je alles zien en horen over de vogels en hoe ze leven in hun natuurlijke habitat.
De excursies zijn geschikt voor zowel jong als oud. Of je nu een vogelliefhebber bent of gewoon wilt genieten van de natuur, deze excursie is een unieke ervaring die je niet wilt missen!
Dus stap op de fiets en ontdek de prachtige weidevogels van het Binnenveld. Je gaat weer weg met veel meer kennis van de soorten die leven in het Binnenveld én met kennis over het gebied en het weidevogelbeheer. Laat je verrassen door de schoonheid van het gebied.
De excursies zijn op zaterdag 15 april van 10.00 - 12.00 uur.
Excursie 1: Verzamelen om 10 uur bij PLUS Supermarkt, Schoneveld 35 in Achterberg.Opgeven via rtdejong@planet.nl
Excursie 2: Verzamelen om 09.45 uur op de hoek Wageningselaan/Generatorstraat Veenendaal. Opgave via telefoon: 06 30125277. En .... vergeet niet om behalve je fiets ook een verrekijker mee te nemen!