4PLUS4 toernooi in Kesteren

KESTEREN - Woensdag 17 mei wordt de 19e editie van het 4PLUS4 toernooi georganiseerd op sportpark de Leede te Kesteren. De inschrijving is geopend! Dit jaar is gekozen om geen mini-WK te organiseren, maar alle kinderen vanaf 4 jaar ook mee te laten doen aan het toernooi. 

Alle leeftijden kunnen teams samen stellen met spelers waarvan het leeftijdsverschil in een team niet meer dan drie jaar mag zijn tussen de jongste en de oudste speler. Hierdoor krijg je dus poules met veelal gelijke leeftijden. Het toernooi begint om 18.00 uur en is rond 20.30 uur afgelopen.
"Wij proberen poules van vier teams samen te stellen die dan twee keer tegen elkaar spelen. Met uitzondering van de poules met de jongste spelers, zij spelen een keer tegen elkaar tot 19.15 uur.

Uitslagen en standen worden verwerkt in Tournify; via de QR-code kan iedereen op zijn smartphone de standen en uitslagen inzien. De ingeschreven teams kunnen zich bij aankomst melden vanaf 17.30 uur De aanvoerder meldt zich bij de organisatie. Na de prijsuitreiking zal er een dj zorgen voor een leuk feestje. De kantine is open vanaf 17.00 uur voor een hapje en een drankje.