Opening kunstgrasvelden korfbalvereniging Kesteren

Algemeen

KESTEREN - Op zaterdag 15 april is de opening van de kunstgrasvelden voor korfbal Kesteren. Na enkele jaren vergaderen, plannen en uitvoeren zijn de velden gereed voor gebruik.

Kesteren was één van de laatste verenigingen die nog op gras speelden. “Met de nieuwe kunstgrasvelden hopen we, met dank aan de gemeente Neder-Betuwe, weer jaren vooruit te kunnen. We zijn dan ook blij dat wethouder mevrouw Van Dijkhuizen om 12.45 uur de officiële opening zal verrichten.

Daarvoor is er vanaf 10.00 al een open training voor de jeugd, waarbij ook niet-jeugdleden van harte worden uitgenodigd om eens een training mee te maken. Daarna worden diverse wedstrijden door de teams van Kesteren gespeeld tegen o.a. Arena, SKF en Wageningen.

Om 16.00 uur is er nog een wedstrijd op hoog niveau tussen Wageningen 1 (getraind door onze Kesterse ex-korfballer Johan van Haut) en SKF1. We nodigen iedereen uit om deze bijzondere dag bij te wonen. En wie weet vind je dit zelf ook wel een leuke teamsport om (weer) eens te gaan beoefenen.”