Wel geconcentreerd spelen om een prijsje te bemachtigen! (foto: Ria Hogenkamp)
Wel geconcentreerd spelen om een prijsje te bemachtigen! (foto: Ria Hogenkamp) Foto: Ria Hogenkamp

Bridge-Instuif Rhenen

Algemeen

RHENEN/ACHTERBERG - 84 leden van Bridge-Instuif Rhenen speelden vorige week de traditionele Paasdrive. Daarbij konden zij hun krachten meten met alle andere leden. Er werd in drie lijnen gespeeld, in elke lijn kregen de bridgers dezelfde spellen te spelen.

Per spel niveau waren er prijzen te winnen, het paar dat als eerste geëindigd was op de betreffende lijn, kreeg een prijsje, maar ook tussen alle niveaus werden de resultaten ‘gewogen’ en gerangschikt.

Er waren dan ook heel wat (eetbare) prijzen te verdelen. En niet alleen de eersten kregen der prijs, maar ook de paren die op nr 8, 16, 32, of 40 geëindigd waren. Dat maakt het bekendmaken van de uitslag dubbel leuk en ‘spannend’ 

Bridge-instuif Rhenen houdt de speelmiddagen in het Dorpshuis van Achterberg op dinsdag-en vrijdagmiddag. Nieuwe leden, met partner of alleen, zijn altijd welkom. Ieder kiest wat het beste past: één of twee middagen, het kan allebei. Informatie kunt u krijgen bij het secretariaat. Daarvoor mailen naar:  secr.bridge.instuif.rhenen@gmail.com.

Alle informatie over Bridge-Instuif Rhenen is te vinden op www.bridge-instuif-rhenen.nl