(foto: Hartstichting)
(foto: Hartstichting) Foto: Hartstichting

Jaarlijkse collecteweek Hartstichting

Algemeen

RHENEN - Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Ruim dertig collectanten hopen deze week langs de deuren in Rhenen te gaan om geld op te halen. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren. Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten namelijk binnen acht jaar met bijna een miljoen. 

De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting loopt dit jaar van 9 tot en met 15 april. Naast doneren in de collectebus bij de collectant aan de deur is het ook mogelijk om een gift te doen op hartstichting.nl.
Voor mensen die geen collectant zijn, maar toch iets meer willen doen is het heel eenvoudig om online te collecteren bij vrienden en familie. Vanuit huis, op de mobiele telefoon, kan iedereen een persoonlijke pagina aanmaken. Hiermee kun je heel gemakkelijk en veilig met één druk op de knop collecteren.

Alternatief voor kleingeld

De collectant aan de deur heeft ook een iDEAL QR-code bij zich. Dit is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig en eenmalig geld overmaken met de smartphone door de iDEAL QR-code te scannen.