Corryen en Alyssa na afloop van hun wedstrijd. (eigen foto)
Corryen en Alyssa na afloop van hun wedstrijd. (eigen foto) Foto: Eigen foto

Opnieuw brons voor
turnsters DGV Dodewaard

DODEWAARD - Na de vorige wedstrijd afgelopen december hadden Alyssa Elings en Corryen van der Kolk op 11 maart hun 2e wedstrijd van dit seizoen. Zij komen uit in de middenbouw niveau 6. Deze teamwedstrijd was in Barneveld en turnden zij samen met turnsters van twee andere verenigingen.

Alyssa en Corryen hebben kunnen laten zien waar ze hard voor getraind hebben. Zo was er duidelijk te merken dat de brugoefening bij beide meiden beter ging. Een lekkere start van de wedstrijd! Op balk, volgens allebei het spannendste onderdeel, lieten ze vervolgens wat steekjes vallen wat resulteerde in een paar vallen. Op vloer blonk Corryen uit door haar lenigheid en sierlijkheid.

Tot slot hebben ze bij sprong de jury en het publiek vermaakt met een mooie handstand platval, arabier tot kniezit en zelfs een salto van Alyssa. Zij was zelfs de enige van haar wedstrijdgroep die een salto maakte! Al met al een wedstrijd met positieve én aandachtspunten. Na de vier toestellen gingen Alyssa, Corryen en hun teamgenootjes met de bronzen medaille terug naar huis.