Afbeelding

Schilderen in Dodewaard!

DODEWAARD - Vind je het leuk om met schilderen bezig te zijn? Dan ben je niet de enige. Vanuit een enthousiaste bewoner van Dodewaard is het idee ontstaan om een schilderclub te organiseren, waarin geïnteresseerden twee keer per maand bijeen komen om creatief bezig te zijn.

Op de vraag hoe de lessen eruit komen te zien en wat er geschilderd gaat worden, antwoordt initiatiefneemster Lia: "We kunnen bijvoorbeeld met acryl aan de gang, maar dit wil ik in overleg met de geïnteresseerden afstemmen. Daarom organiseren we een kennismaking waarin we met elkaar kunnen brainstormen over de inhoud van de lessen." 

Deze brainstorm vindt plaats op 12 april om 10.00 uur in het Nannenberghuis te Dodewaard. De lessen zijn geschikt voor elk niveau; van beginner tot gevorderde. Lia heeft genoeg ervaring om de beginnende kunstenaar wat op weg te helpen en zal de groep begeleiden, maar er zal ook genoeg ruimte zijn voor ieders artistieke vrijheid. "Het is belangrijk dat ieder zijn of haar eigen ding kan doen", benadrukt Lia. 

De kennismaking is kosteloos en staat gepland op 12 april om 10.00 uur in het Nannenberghuis te Dodewaard. Het idee is om -bij genoeg animo- twee keer per maand van 10.00-12.00 uur, op de oneven weken, bij elkaar te komen in het Nannenberghuis. 

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 12 april bij Lia, door te bellen naar 06 44 73 73 55 of te mailen naar liagoossens1951@telfort.nl.