Het Kesterens Gemengd Koor 2022. (foto: Kees Holtman)
Het Kesterens Gemengd Koor 2022. (foto: Kees Holtman) Foto: Kees Holtman

Kesterens Gemengd Koor volop in beweging

KESTEREN - Het Kesterens Gemengd Koor roept haar bewoners van Kesteren en omgeving op met de vraag om bij ons te komen zingen, zingen is heel gezond voor de mens. En geeft een goed humeur!

"Wij bestaan dit jaar 65 jaar en hopen dat we nog vele jaren samen kunnen blijven zingen als koor! En daar kunnen we zeker nieuwe leden bij gebruiken, vooral bassen en tenoren zijn van harte welkom. Maar sopranen en alten zijn zeker ook welkom bij ons.
Wij zijn een algemeen koor en zingen van "De kleine dingen die het doen" tot het Ave Maria en vele liedjes uit diverse musicals. Dus voor elk wat wils. Ook zijn wij een heel gezellig koor met elkaar, wat ook heel belangrijk is.

Onze dirigent is al vele jaren, Arie Moll uit Slijk-Ewijk. Wij treden regelmatig op in zorgcentra in de omgeving. Nu staat ons eerste optreden tijdens de 4 mei herdenking op het programma. Dit zal plaats vinden op de oude begraafplaats aan de Nedereindsestraat in Kesteren. Daarna zullen we weer in Elim in Ochten optreden op 22 juni."

"Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a te Kesteren. Voor meer info kijkt u even op: www.kesterensgemengdkoor.nl. Of belt u even met ons secretariaat: Jeany van den Berg, 0622757234."