Voorjaarsdeel
bij 'Vrouw zoals Jij'

RHENEN - Het is steeds weer even schrikken als je in de winkel bent. Boodschappen worden duurder en een cadeautje heb je niet meer voor een prikkie. Waar bespaar je op? Of waarvoor trek je nog steeds grif je portemonnee? Zuinig aan doen vraagt wijsheid. En ieder heeft daar zo z’n eigen handigheidjes in gekregen. Als we dat nu eens met elkaar delen?!

Deze dinsdagochtend 11 april praten we eerst met elkaar over gezonde recepten die toch niet duur zijn. Over ontdekte handigheidjes om energie te besparen. En hoe je voor weinig een waardevol cadeautje koopt...

Daarnaast gaan we ook echt aan 't delen. Heb jij nog (kinder)kleding, schoenen en tassen waar jij op uitgekeken bent? En is het nog goed genoeg? Wie weet kan het deze morgen van eigenaar wisselen. Of wat dacht je van plantenstekjes van binnen- of buitenplanten? Producten in je voorraadkast die jij toch nooit gebruikt? Leuke spellen die nooit gespeeld worden? Neem ze mee! Want delen wordt vermenigvuldigen! En als je niets hebt om mee te nemen, kom je gewoon voor de koffie, de tips, gezelligheid en voel je vrij om zelf wél iets mee naar huis te nemen!

Welkom op dinsdagochtend 11 april. Koffie vanaf 9.45 uur. Start 10.00 uur. Einde 11.30 uur. De allerkleinsten zijn ook welkom. Plaats: Timmermanswerkplaats, Acacialaan 16, Rhenen. Contact: arkacia.rhenen@gmail.com. Ook te vinden op FaceBook en Insta.