(foto: Stockfoto)
(foto: Stockfoto) Foto: Stockfoto

Maatje gezocht voor
lieve en rustige jongen (12)

KESTEREN - Buurtgezinnen in Neder-Betuwe zoekt voor een lieve knul (12) een maatje om leuke dingen mee te doen. Deze jongen vormt samen met zijn ouders en 2 broertjes een hecht en liefdevol gezin. 

Het is voor hem lastig om sociale contacten aan te gaan en te onderhouden. Hierdoor heeft hij weinig vrienden en voelt hij zich vaak alleen. Het is fijn als hij een maatje vindt, dat de leiding en het initiatief neemt.

Deze vrolijke jongen is graag buiten actief. Hij houdt van moutainbiken, tafeltennis, voetballen en trampoline springen. Binnen leest hij graag een Duckie. Plotselinge veranderingen zijn lastig voor hem. Hij heeft even tijd nodig om te ‘landen’. Het helpt hem als hij in het begin de kat uit de boom mag kijken en niet meteen hele gesprekken hoeft te voeren. Is hij eenmaal op zijn gemak, dan kan hij daarna lekker kletsen en gezellig aanwezig zijn.
Welk gezin zet de deur open voor deze lieve knul? Wij zoeken een christelijk gezin in (de buurt van) Kesteren: Waar deze jongen één middag (na schooltijd) of avond in de week welkom is. Met een zoon tussen de 12 en 15 jaar; Waar deze jongen de tijd krijgt om te ‘landen’.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.