Kleurrijk op zaterdag op het Henk Deysplein in Rhenen weer van start!

RHENEN - Kleurrijk op zaterdag op het Henk Deysplein in Rhenen gaat weer van start! Deze wekelijkse activiteit is op zaterdagmiddag om 14.00 uur, waar je minimaal een half uur vertier vindt. Deze eerste editie is Thomas Oudshoorn bereid gevonden om op te komen treden.

Thomas Oudshoorn is Nederlandstalige zanger. "Zingen is mijn grote hobby en passie. Met muziek kan ik mensen blij maken. Als ik één van mijn medleys doe, bijvoorbeeld de Amsterdamse medley, dan gaat de hele tent op zijn kop! Ik heb PDD-NOS, dat staat mij wel eens in de weg, maar niet tijdens het zingen!
Tijdens het zingen op het podium voel ik mij als een vis in het water! Ik heb het niet altijd makkelijk gehad en was geen ster in leren, maar met mijn zang en optreden blink ik uit!"

Hoe het begon

"Toen ik een jaar of 14 was heb ik keyboardles gehad. Daar viel ik op door mijn muzikaliteit en gevoel voor muziek. Tijdens het oefenen thuis op mijn keyboard zong ik uit volle borst mee en daar is het eigenlijk mee begonnen.” Na de keyboardlessen volgde zanglessen. Op verjaardagen werden de gasten altijd getrakteerd op een spetterend optreden.

"Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met mijn muziek, een eigen plaat maken en ooit een eigen concert geven!"