Afbeelding

Van plantenhangers maken tot het stofferen van mappen

Wat te doen in april bij Huis van Dodewaard?

DODEWAARD - Bij Huis van Dodewaard kunt u iedere vrijdag terecht voor een gezellig samenzijn met andere dorpsgenoten. Naast de leuke gesprekken, koppen koffie en de warme maaltijd, worden er ook regelmatig creatieve activiteiten georganiseerd. In april staan er twee leuke activiteiten op de planning. 

7 april – Maak je plantenhanger van macramé. Macramé is een handwerktechniek die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze techniek wordt gebruikt om een hanger te maken voor planten. Leuk voor in huis!  

21 april - Dossiermappen stofferen. Met verschillende materialen kun je zelf aan de slag met het stofferen van dossiermappen.

Praktische info en aanmelden 

De activiteiten vinden plaats van 13.30 tot 15.30 uur in de kantine van sporthal De Eng in Dodewaard. Voor beide activiteiten wordt er voor het materiaal wordt gezorgd, u betaalt slechts een onkostenvergoeding (bij macramé max 1,50 euro, bij dossiermap stofferen max 4 euro).

Aanmelden voor de activiteiten kan tot uiterlijk drie dagen voor datum via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. Wees er snel bij want vol is vol! Heeft u zelf geen vervoer? Of wilt u om 12.00 uur ook deelnemen aan de warme maaltijd (tegen een kleine vergoeding)? Dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

Huis van Dodewaard, onderdeel van SWAN Welzijn, organiseert regelmatig gezellige activiteiten. Kijk ook eens op www.swanwelzijn.nl of volg Huis van Dodewaard op Facebook voor meer informatie.