Afbeelding

Walk & Talk in Rhenen:

Omgaan met stress

RHENEN - Stress, we lopen er allemaal wel eens tegenaan. De een ervaart meer of sneller stress dan de ander. Maar hoe ga je ermee om? En wat kun je er zelf aan doen om de stress te verminderen en ervoor te zorgen dat het je minder in de weg zit? En misschien kun je wel voorkomen dat je in de toekomst weer stress krijgt van dezelfde dingen.

Op dinsdagochtend 4 april staat de Walk &Talk van Bibliotheek Zout en JobHulpMaatje Rhenen in het teken van omgaan met stress. "Tussen 9.30 en 11.30 uur gaan we in De Westpoort in Rhenen samen aan de slag met dit onderwerp.

Samen gaan we kijken naar wat oorzaken van stress kunnen zijn, komt het door werk, of juist geen werk hebben? Of ligt het aan een persoon? De druk die je ervaart door alles wat je moet (van wie?) doen? De oorzaken kunnen talrijk zijn en hoe het zich uit verschilt ook bij iedereen. We praten erover met elkaar in een veilige omgeving en delen tips en ervaringen.

Kom je ook naar deze Walk & Talk? Meld je dan aan via walkentalkrhenen@gmail.com of bel of app met Carla op 06-203 10 418. De Walk & Talk is gratis toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar ander (vrijwilligers)werk."