Afbeelding

Maak uw eigen paasstuk

Algemeen

DODEWAARD - Op vrijdag 31 maart organiseert Huis van Dodewaard een gezellige activiteit voor jong en oud. Van 13.30 tot 15.30 uur kunt u uw eigen paasstuk maken en genieten van een heerlijk samenzijn met andere buurtbewoners.

Indien u om 12.00 uur ook wilt deelnemen aan de warme maaltijd (tegen een kleine vergoeding), dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Voor deelnemers die niet zelfstandig naar Huis van Dodewaard kunnen reizen, wordt gratis vervoer aangeboden vanaf de Steegakker. Wilt u gebruik maken van deze vervoersservice, dan kunt u dit ook aangeven bij uw aanmelding.

Aanmelden

Iedereen uit Dodewaard is welkom om kosteloos mee te doen aan de activiteit. Aanmelden voor de paasstuk-activiteit kan tot uiterlijk 28 maart via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. Wees er snel bij want vol is vol!

Huis van Dodewaard, onderdeel van SWAN Welzijn, organiseert regelmatig gezellige activiteiten voor buurtbewoners om zodoende de buurt met elkaar te verbinden. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die bij Huis van Dodewaard plaatsvinden, kijk dan op www.swanwelzijn.nl of volg Huis van Dodewaard op Facebook voor meer informatie.