Groepsfoto
Groepsfoto

‘Rhenens Bakkie’

RHENEN - Het is zover: sinds 13 maart kan men het ‘Rhenens Bakkie’, een elektrische bakfiets opgetuigd als koffiekar, tegenkomen in gemeente Rhenen.

(Vrijwilligers)Organisaties als Taalhuis Rhenen, Netwerk voor Nieuwkomers, Humanitas, Buurtgezinnen, JobHulpMaatje, de Rhenense energiecoaches, Welzijn Rivierstroom en meer zullen met het ‘bakkie’ op pad gaan. Op maandag 13 maart kwamen medewerkers en vrijwilligers van deze organisaties bij elkaar voor de nodige uitleg over de kar én om de kar voor de eerste keer te bekijken. Het startschot is daarmee gegeven: de kar kan de wijken in!

Waarom ‘Rhenens Bakkie’?

Omdat deze organisaties graag met de inwoners van Rhenen in contact komen. Voor een gezellig babbeltje, om te horen of u fijn woont, of dat u wellicht nog ideeën heeft voor u straat/wijk, of dat u misschien wel een vraag heeft waar ze bij kunnen helpen!

Waar is het bakkie te vinden?

Er is geen vaste standplaats: de kar kan overal in de gemeente opduiken. Ziet u de kar staan? Kom dan gerust gezellig een bakkie koffie/thee of glaasje limonade drinken op het kleine pop-up terrasje dat bij de kar staat. We maken graag een praatje met u!

De koffiekar is een initiatief van Carolien IJkel (voorheen Werkplaats de Steiger) en Elle Joosten van Welzijn Rivierstroom. Vragen over de kar? Neem gerust contact op met Elle, via ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl of 06 19 42 69 67.