(foto: fotostudio Jolanda Gilles)
(foto: fotostudio Jolanda Gilles) Foto:

Drumband Rhenen in concert with friends

RHENEN - In 2023 bestaat Drumband Rhenen 65 jaar. In 1958 begonnen als een traditionele drumband en via lyrakorps en mallet-percussionband uitgegroeid tot een volwaardige band: niet groot, maar wel uniek en bruisend!

Na het overweldigende succes van het 60ste jubileumjaar in 2018 begint Drumband Rhenen haar 65ste jaar met een groots concert en een inzamelingsactie!
“Na de vele positieve reacties van de eerste samenwerking in 2019 samen met Fellows Rhenen en Esther Gijsbertsen ontstond het idee om deze samenwerking nogmaals uit te voeren met elkaar. Dit keer wordt het groter dan groots met vernieuwde arrangementen en meerdere samenwerking in zowel de zang als op muzikaal gebied”, aldus voorzitter Ferry van Geerenstein.

Er komen muzikale arrangementen voorbij die door eigen leden en instructie zelf zijn geschreven, maar ook op maat gemaakte muziekstukken voor de band door Rob Balfoort komen voorbij. "Er is geen entree deze avond, maar wij willen de bezoekers vragen namens De Fellows Rhenen om een bijdrage te doen voor Stichting Kika. Bij de ingang van De Gedachteniskerk staat een collecte bus beschikbaar gesteld. Het bedrag wat deze avond opgehaald wordt doneren De Fellows aan Stichting Kika.”

Mallet-Percussionband Drumband Rhenen nodigt iedereen van harte uit om dit concert bij te wonen. Het concert vindt plaats op zaterdag 18 maart om 20.00 uur in De Gedachteniskerk aan de Herenstraat 82 in Rhenen. Met gratis entree!