Afbeelding
Foto: Stockfoto

Lieve jongen (10) komt graag een spelletje bij je spelen

Algemeen

NEDER-BETUWE - Buurtgezinnen zoekt voor een lieve en behulpzame jongen (10) een speelplek voor de zaterdag om de week. Deze jongen vormt samen met zijn ouders en zusje een gezellig en soms wat chaotisch gezin.

Op school en bij anderen is deze knul rustig. Zijn uitbundigheid ‘bewaart hij voor thuis’ en dat geeft soms best onrust in huis. Zijn ouders kunnen hier soms lastig mee om gaan. Als hun zoon bij het steungezin is, is er tijd om hun dochter wat extra aandacht te geven en komen ze zelf even op adem.

Deze jongen heeft graag mensen om zich heen. Hij verzamelt bierdoppen, leest Donald Ducks, speelt graag met technisch lego en gaat naar de scouting. Daarnaast speelt hij ook graag een spelletje, zoals monopoly, kwartet of een potje schaken. Hij heeft talent voor rekenen.

“Durf jij het aan en speel je een potje monopoly met deze jongen? Wij zoeken een christelijk gezin/stel, waar deze jongen om de week op zaterdag welkom is.
Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.”