Enthousiaste peuters van de peuterspeelzaal Bruintje Beer tonen trots de 10! tassen waarmee ze regelmatig spelen!
Enthousiaste peuters van de peuterspeelzaal Bruintje Beer tonen trots de 10! tassen waarmee ze regelmatig spelen! Foto: Stichting Kinderopvang Rhenen

Verteltas in De Buurtgarage

Algemeen

RHENEN - De Verteltas is al jaren een begrip in Rhenen. Meer dan zestig tassen zijn er in de afgelopen twaalf jaar gemaakt door een wisselende groep vrouwen met verschillende achtergronden. Met veel enthousiasme werkten we aan spelletjes, poppen, en mooie tassen bestemd voor peuters en kleuters op Rhenense basisscholen, kinderopvang en peuterspeelzaal. 

De Verteltassen worden gebruikt in de klas, maar de kinderen konden ze ook mee naar huis nemen. De laatste tassen zijn deze winter bezorgd bij de Willem Teellinckschool, Daltonschool, Montessorischool, Springplank en de Stichting Kinderopvang Rhenen.

“Onlangs verhuisden we met onze creatieve groep van De Westpoort naar De Buurtgarage. Veel van onze dames wonen in de buurt van de Valleiweg, zodat ze niet meer zo ver hoeven lopen. Tassen maken we niet meer, maar creatief zijn we nog steeds. We borduren, haken, breien en naaien iedere dinsdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur. Er wordt veel gekletst en gelachen. Er is veel aandacht voor taal en sociaal contact.”

“Vind je het leuk om te handwerken of zou je graag leren breien, haken of borduren? Heb je zin in een wekelijkse portie gezelligheid? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken op de dinsdagochtend van 9:30 – 11:30 uur in De Buurtgarage aan de Valleiweg 16. Meer informatie: 06 5578 3052.”