Afbeelding

101-jarige in Ochten!

Algemeen

OCHTEN - Mevrouw D.J. Koudijs-Krechting uit Ochten werd dinsdag meer dan een eeuw oud: mevrouw D.J. Koudijs-Krechting uit Ochten. Burgemeester A.J. Kottelenberg bracht in de middag namens het gemeentebestuur felicitaties, taart en bloemen bij de 101-jarige.

De wieg van Dina Jacoba Koudijs-Krechting stond op 7 maart 1922 in de gemeente Renkum. Vanaf 1973 woont ze in de gemeente Neder-Betuwe.

De oudste inwoner is geestelijk nog heel helder en vooral positief ingesteld. Zoals ze zelf zegt: “Soms heb ik een wat mindere dag, maar ik klim er iedere keer weer uit. En volgens de dokter heb ik de bloeddruk van een jonge meid.”

Bijlage: foto (door 3JetFotografie Ochten)

Mevrouw Koudijs-Krechting en burgemeester Kottelenberg

________________________________________________________

Goedemorgen redactie,

Hierbij ontvangt u een persbericht en afbeelding (rechtenvrij).

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Filius

Team Communicatie

Gemeente Neder-Betuwe

Postbus 20, 4043 ZG Opheusden

Burg. Lodderstraat 20 | tel. 14 0488 (6 cijfers)

www.nederbetuwe.nl
P denk aan het milieu - dit mailtje printen is niet altijd nodig

Dit bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Als u dit bericht per ongeluk hebt ontvangen, verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van de e-mail altijd contact met de afzender op te nemen.

De gemeente Neder-Betuwe aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onvolledige of onjuiste berichten, berichten die niet voor de afzender zijn bestemd of berichten die te laat worden ontvangen. Tevens aanvaardt de gemeente Neder-Betuwe geen enkele aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met de risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Denk aan het milieu - dit mailtje printen is niet altijd nodig