Gebouw De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. (foto: Kitty van den Hoek)
Gebouw De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. (foto: Kitty van den Hoek) Foto: Kitty van den Hoek

Podium De Vlam zoekt bouwkundig adviseur

RHENEN - Voel jij je thuis in een creatieve omgeving waarin (podium)kunst, muziek en zingeving de toon zetten? En heb je kennis over constructie en onderhoud van gebouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze volgende stap als Podium De Vlam!

Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een gebouw waar van alles gebeurt: De Vlam. Sinds januari 2022 is daar stichting Podium De Vlam gevestigd. Podium De Vlam – www.podiumdevlam.nl - biedt de liefhebber van cultuur, (podium)kunst, filosofie en zingeving een breed en verrassend programma. Concerten, exposities en een filmhuis bijvoorbeeld. Er vinden lezingen plaats van schrijvers en wetenschappers en je kunt aan workshops deelnemen rond spiritualiteit en creativiteit.

Technische uitdagingen

Gebouw De Vlam stamt uit 1968. We willen verduurzamen, maar constructief is dat een uitdaging. Ook zouden we graag een aantal faciliteiten verbeteren. In de laatste jaren zijn de toiletten en de keuken geheel gemoderniseerd. Maar de algehele toegankelijkheid voor andersvaliden voldoet niet aan moderne maatstaven. Daarnaast missen we een goede kleedkamer voor artiesten. We willen meer ruimte voor het stallen van fietsen. En de gevels en de uitstraling van het gebouw verdienen een upgrade. Genoeg wensen dus.

Bouwkundige kennis

Daarom zijn we op zoek naar iemand die Podium De Vlam een warm hart toedraagt én kennis heeft van constructie. Wil jij jouw bouwkundige kennis en interesse inzetten voor de ontwikkeling van een gebouw met potentie? Wij als bestuur geven jou graag de ruimte! Kom een keer vrijblijvend met ons kennismaken. We vertellen graag meer. Het betreft een vrijwillige, onbetaalde functie.

Contact

Laat van je horen via info@podiumdevlam.nl, mail ons je interesses en je telefoonnummer. En wij nemen contact met je op. Kijk ook op www.podiumdevlam.nl en https://www.facebook.com/podiumdevlam voor meer indrukken van onze organisatie.