Resultaat na zwerfafvalrapen bij afrit Cuneraweg Kesteren. (Foto: Guus Busé)
Resultaat na zwerfafvalrapen bij afrit Cuneraweg Kesteren. (Foto: Guus Busé) Foto: Guus Busé

Wat pak jij op?

KESTEREN - Op zaterdag 18 maart is de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steekt Nederland de handen uit de mouwen en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon.

Pak jij ook iets op? Een mooie start van de lente en zo help je om Neder-Betuwe weer een stukje schoner te maken.

In Kesteren wordt een Opschoonactie georganiseerd door de Zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon. Kesteren Schoon zorgt voor afvalzakken, handschoenen en grijpers. Deze kunnen tussen 9:00 en 12:30 opgehaald en vol zwerfafval teruggebracht worden aan de Hoofdstraat 29 in Kesteren (oude Spar). Voor elke deelnemer is er een presentje.

Aanmelden is niet nodig, maar wel handig voor de organisatie. Je kunt uiteraard ook gewoon langskomen. Voor aanmelden, meer informatie of vragen mail je naar: kesterenschoon@gmail.com.

Heb je interesse om vaker zwerfafval te rapen of om je aan te sluiten bij de zwerfafvalbrigade Neder-Betuwe Schoon (niet alleen Kesteren)? Neem dan contact op via bovengenoemd e-mailadres, informeer tijdens de Landelijke Opschoondag, meld je aan via nederbetuwe.nl/duurzaamheid/afval-recycling/zwerfafval of duurzaamheid@nederbetuwe.nl.. (FB Kesteren Schoon)