Young adults coworkers analyzing document.
Young adults coworkers analyzing document. Foto: stockfoto

Leerwerkloket en JobHulpMaatje helpen bij vragen over werk

Algemeen

RHENEN - Heb jij vragen over het veranderen van werk? Het vinden van een nieuwe baan of het kiezen van de juiste beroepsopleiding?Kom dan op maandagmiddag 13 maart van 16.00 - 17.00 uur naar het Inloopspreekuur van het Leerwerkloket Regio Foodvalley en JobHulpMaatje Rhenen in de Buurtgarage in Rhenen. De adviseurs staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden tijdens dit gratis inloopspreekuur.

Wij kunnen je helpen met vragen over opleidingen, het in kaart brengen van jouw competenties, vragen over leerwerktrajecten, scholingsbudgetten en de volgende stap in jouw loopbaan. Je bent ook welkom wanneer je gewoon eens wil sparren met een professional over jouw volgende stap op het gebied van leren en werken. Het spreekuur is gratis voor iedereen die op zoek is naar ander (vrijwilligers)werk of een opleiding.

Heb je nog vragen? Bel of app dan met Carla van Sluisdam op  06 - 201310418 of stuur een mail aan info@jobhupmaatjerhenen.nl We zien je graag maandagmiddag 13 maart vanaf 16.00 uur in de Buurgarage, Valleiweg 16 te Rhenen.