(foto: Pixabay)
(foto: Pixabay) Foto: Pixabay

Koken voor kinderen in Rhenen

RHENEN - Gun jij je kind(eren) ook plezier in koken? Geef je kind dan op voor de Kinderkookclub: kooklessen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar in gemeente Rhenen. De eerste lessen starten op woensdag 15 maart (Westpoort, Rhenen) en op vrijdag 17 maart (Bestegoed, Elst).

Geurige groene kruiden, scherpe peper, het zuurtje van een drup citroensap, het hartige van bouillon. Koken is meer dan het leren van technieken. Het is proeven, nieuwe smaken ontdekken, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. Maar vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten. En daar heb je je hele leven profijt van, want jong geleerd is oud gedaan!

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Zo heeft het hele gezin er plezier van! 

Dagen & tijden kooklessen

In de Westpoort (Veerweg 1, Rhenen) is de Kinderkookclub elke woensdag vanaf 15 maart van 15.15 – 17.00 uur. In het Bestegoed (Tabaksweg 22, Elst) vindt de Kinderkookclub plaats op de vrijdagen 15.15 – 17.00 uur, start 17 maart. Looptijd t/m 30 juni; in de meivakantie is er geen les. 

Een les kost 7,50 euro, inclusief iets te drinken en het proeven van de ingrediënten. Er wordt gekookt met verse seizoensproducten. Er wordt per les betaald. De kooklessen worden verzorgt door Sonja van Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom.

Opgeven

Opgeven voor één of meerdere kooklessen kan bij Sonja via 06 39 88 68 29 of sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl. Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden.