Poolmaatje gezocht

NEDER-BETUWE - Voor een vrouw van middelbare leeftijd zijn wij opzoek naar een poolmaatje. Deze vrouw wil graag naast haar baan erop uit!

Samen poolen of gezellig een wandeling maken is ook prima.  Deze vrouw doet graag iets terug voor een ander en vindt het fijn om voor iemand te koken. 

In haar leven heeft ze al veel heftige dingen meegemaakt ze zoekt dus ook iemand die betrouwbaar en integer is. Gewenste vaardigheden: Je bent warm en hartelijk, je kunt goed luisteren en je oordeelt niet, zodat je de andere in zijn waarde laat. Locatie: Gemeente Buren, omgeving Beusichem. Dagen en tijden: in overleg.

Wat maakt een maatje zijn leuk of interessant? Je bouwt samen een goed contact op, waardoor je van meerwaarde kunt zijn en van betekenis bent om deze persoon weer zelf vertrouwen te geven. 

Heb je interesse neem dan contact op met Welzijn Rivierstroom, wij werken met professionals en vrijwilligers en zetten ons in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe  en Rhenen in voor een leefbare samenleving voor alle inwoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen volop kan meedoen in de samenleving.

Meer info bij: Magda Bakker. Mail: magdabakker@welzijnrivierstroom.nl of bel 0344- 602337